contactinformatiekunstagenda

veelgestelde vragen

Vragen over koop e/o huur

Vraag: Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?
Uniekpalet.nl biedt geen 24-uurs of 48-uurs levering maar zal te allen tijde haar best doen een besteld kunstwerk zo spoedig mogelijk te leveren. Dit kan tussen 2 tot 4 weken zijn. Indien u een bestelling niet heeft ontvangen binnen 4 weken neem dan contact op met de administratie via onder vermeld emailadres.

Vraag: Het bestelde kunstwerk bevalt me achteraf toch niet. Hoe krijg ik mijn geld terug?
Een kunstwerk kan binnen 8 dagen retour worden gestuurd. U ontvangt dan de koopsom retour. Verzending van het kunstwerk is voor eigen rekening. Eventueel kunt u via de administratie een afspraak maken om het kunstwerk op een Kwintes locatie in uw buurt af te leveren.

Vraag: Ik wil mijn bestelling ergens komen afhalen. Kan dat?
Ja. Als u contact opneemt met de administratie en een afspraak wilt maken over het ophalen van een werk dan kan dat.

Vragen over kunst aanbieden

Vraag: Hoe kan ik mij aanmelden als kunstenaar?
Aanmeldingen gaan via de regionale beheerders van uniekpalet.nl. Een overzicht van naam en contact gegevens van deze beheerders vindt u onder Kunst Aanbieden.

Vraag: Ik ben geen cliënt van Kwintes, kan ik dan toch in aanmerking komen als kunstenaar van de website?
Uniekpalet.nl is voor iedereen die een binding heeft met Kwintes. Dit kan een binding zijn als cliënt maar ook als werknemer. Daarnaast is het mogelijk voor iedereen die als bezoeker binnenkomt op een van de vele activiteitencentrums, inloop en servicepunten van Kwintes. Vele van deze centrums staan ook open voor buurtbewoners en deze kunnen dan in aanmerking komen indien zij een regelmatige bezoeker zijn.

Heeft u een andere vraag? Mail dan naar uniekpalet@kwintes.nl.